0

Ziekte van Crohn en Corona

Wat doe je eraan? Of anders gezegd wat doe jij ermee? Je hebt de ziekte van Crohn en hebt het hier al zwaar zat mee. Je bent vermoeid, ziek, voelt je misschien al depressief door alle symptomen die deze rotziekte met zich meebrengt en dan komt Corona. Ja ook voor ons is dit geen pretje, sterker nog misschien is het voor degene die Crohn hebben zelfs nog een tikje erger. Daar zijn de meningen nog over verdeeld, maar 1 ding is zeker. Als je de ziekte van Crohn hebt dan ben je vatbaarder voor virussen, dus ook voor het Corona virus is de gedachte.

Natuurlijk is er nog heel veel niet bewezen wat nu wel waar is en wat niet. Met een auto immuun ziekte zoals deze ziekte is verwacht je dat het eerder inslaat. Alleen of je nu erger ziek word dan een “normaal” gezond persoon is helemaal niet bewezen. Eigenlijk is er nog vrij weinig bewezen, maar ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen met Corona. Ik hoop voor een ieder dat hij/zij geen Corona heeft gehad, maar ik ben wel benieuwd als je het gehad hebt hoe jij deze ziekte ervaren hebt.

Al geruime tijd loop ik rond met de gedachte om mijn gevoelens en gedachte weer te vertalen naar mijn website. Ooit in een verleden heb ik deze website opgezet om mensen wat meer te vertellen over wat deze ziekte van Crohn nu is, en hoe deze nu ervaren word door iemand die een gecompliceerde vorm heeft. Na een aantal jaar actief hiermee bezig geweest te zijn ben ik min of meer hiermee gestopt, alleen daar komt verandering in. Ik wil mijn website weer lekker actueel maken, dus hou mijn blog goed in de gaten als je benieuwd bent naar de veranderingen!

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *