2

Wat wilt u weten?

In het verleden hebben wij diverse artikelen op onze website geplaatst met ervarings verhalen van diverse mensen die wij kennen met de ziekte van Crohn. Wij willen dit ook weer verder oppakken, maar tevens willen wij zo gericht mogelijk u helpen met de eventuele vragen die u heeft over de ziekte van Crohn.

Vandaar dat wij dan komen, wat wilt u graag weten over Crohn?

Onze website heeft natuurlijk al veel informatie over de symptomen van Crohn, wat de ziekte van Crohn in het kort is en hoe u uzelf kunt testen op de typische ziekte van Crohn symptomen. Maar we kunnen u nog veel meer informatie geven.

Daarom bij deze het verzoek aan u als bezoeker/trouwe lezer om uw reactie op dit artikel te geven wat u graag nog zou willen weten over de ziekte van Crohn en alles wat er maar mee te maken heeft.

We zijn benieuwd naar uw vragen.

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

2 reacties

  1. Ik zou graag meer willen weten over wat je nou wel en niet mag eten, ik zie er wel het een en ander staan, maar ik weet het voor mijzelf gewoon niet. Soms heb ik het gevoel dat ik niets kan eten omdat ik mij zo ziek voel de volgende dag….

  2. Ik ben reeds 11 jaar thuis geweest voor mijn ziekte van Crohn ( risico patient) , ik heb zelf een job gezocht en ik ben terug aan het werk gegaan op 5 november 2013, en ik ben nu terug hervallen met hevige opstoten… maar bij mijn sollicitatiegesprek heb ik niets gezegd dat ik een ziekte heb. zijn er daar gevolgen van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *