0

Hoe gaat ie ermee?

Ik ben al een tijdje niet meer bezig geweest met mijn website over Crohn. Omdat ik toch regelmatig nog reacties in de mail krijg met vragen en hoe het met mij gaat dacht ik, ik laat weer eens wat horen. Ik ben blij om te horen dat veel mensen mijn website als een toegevoegde waarde zien. Ik heb deze website ook puur opgezet om wat dingen van mij af te schrijven en andere mensen te informeren over de ziekte van Crohn. Zoals ik al wel eens eerder heb vermeld heb ik zelf geen ziekte van Crohn. Iemand in mijn directe omgeving heeft wel de ziekte van Crohn, dus vandaar dat ik hier door de jaren heen ontzettend veel informatie over heb. Niet alleen de ervaringen hoe het is om te leven met de ziekte van Crohn, maar vooral ook hoe buitenstaanders tegen deze ziekte aankijken.

Levensverhalen en behandelingen

Ik weet nog niet hoe ik de komende tijd verder wil gaan met deze website. Ik wil de website namelijk eens flink gaan vernieuwen, maar dit kost tijd. Niet alleen qua design mag er wel eens wat veranderen, maar ook de inhoud zou best wel weer eens vernieuwd mogen worden. Over de huidige behandelingen en de status van de laatste medicatie weet ik veel, maar wat ik ook zou waarderen is levensverhalen van diverse mensen met de ziekte van Crohn.

Dus heb jij de ziekte van Crohn en wil je jou verhaal (anoniem) delen met andere mensen? Laat jou verhaal dan graag achter via het vernieuwde contact formulier!

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *