2

Forum online

Jaja, bijna elke website heeft tegenwoordig wel een uitgebreid reactiesysteem of een forum en daarom dacht ik waarom niet. Bij deze zijn we bezig om een forum te implementeren op de Ziekte van Crohn website en hopen dat degene die hier behoefte aan heeft zich dan ook registreert en zijn/haar verhaal verteld. Onze ervaring is namelijk dat veel mensen die met de ziekte van Crohn in aanraking komen/ of zelf de diagnose ziekte van Crohn gekregen veel vragen hebben. Deze vragen worden grotendeels beantwoord door de MDL artsen, maar de ervaring delen met lotgenoten word toch vaak als fijn gezien.

Daarom is dit hopelijk een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen, het enige wat u hoeft te doen is u registreren met uw e-mail adres voor nu. Geen ingewikkelde vragen, maar makkelijk en eenvoudig. Heb jij nog tips/opmerkingen? Laat het ons dan horen want dan gaan we hiermee aan de slag!!

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

2 reacties

  1. Goedendag,

    Wij zijn aan het kijken naar onze zoon van 21 wat nu de beste verzekering zou kunnen zijn als ouders. Tot nu toe wordt er veel vergoed uit het basis pakket. Eigen risico wel geheel aangesproken. We lezen ook dat bijverzekeren een goede optie is hiervoor. Hebben ouders van kinderen ook de vraag hoe je, je eigen kind het beste kan verzekeren? De onze studeert nog.

  2. Ik loop nu al 20 jaar met de ziekte van chron. Ik heb van alles mee gemaakt.
    De laastste 2 maanden al 3 keer opgenomen en weer naar huis gestuurd.
    Ik lig hier te kraperen van de pijn, jet lijkt dat ik een olifant heeft opgegeten en ik word ook niet geholpen.
    Wat kan ik hier aandoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *