0

Even een update

Even een kort berichtje omdat ik al een tijdje geen nieuwe artikelen etc. heb gepost waardoor het stil was, en dat kan kloppen want door gezondheids omstandigheden heb ik even niet de tijd kunnen nemen om weer nuttige informatie over Crohn en alles eromheen voor jullie kunnen verzamelen. Ik zie gelukkig wel dat veel mensen hun ervaringen op mijn website zetten en ben daar erg blij mee. Dus ga zo door mensen/lotgenoten 🙂

Ik zal jullie verder niet vermoeien wat ik nu weer had, maar in het kort komt het erop neer dat ik weer een fijne periode tegemoet ga, aangezien de Crohn weer langzamerhand actief is geworden met de daarbij behorende ontstekingen, verhoogde medicatie e.d. Maar op dit moment gaat het in ieder geval weer wat, dus ik wil de komende tijd weer wat nieuws posten, want door mijn traject kom ik natuurlijk weer in aanraking met nieuwe behandelingen van de ziekte van Crohn en nuttige tips. Dus houdt mijn/onze website de komende tijd in de gaten als u benieuwd bent.

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *