1

Ervaringen en meer

Zziekte van crohn zelftestoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn we de laatste maanden niet veel actief geweest op onze website over de ziekte van Crohn, maar daar willen we bij deze weer verandering in brengen aangezien we vele reacties hebben mogen ontvangen die over het algemeen heel positief waren en ondersteunend. Hierom zullen we de komende tijd de website over de ziekte van Crohn updaten waar nodig is, we gaan verder met een iets ander design (dit omdat het oude toch wel als onoverzichtelijk werd ervaren) en zo gaan we door.

Ziekte van Crohn ervaringen

We krijgen diverse ervaringen met de ziekte van Crohn in onze e-mail en ook in ons reactieveld zien we soms de ervaringen van diverse mensen terugkomen en dit vinden wij super! Dus mensen blijf zo doorgaan om jou ervaring te delen met de rest van Nederland want zeker voor mensen die ten einde raad zijn, of waar de ziekte van Crohn net bij geconstateerd is, is onze website een bron van informatie en deze willen we alleen maar verder uitbreiden. Dus mocht u nieuwe informatie hebben over behandelingen, symptomen eventueel bestrijden van de ziekte van Crohn of andere nieuwtjes, meldt dit dan graag in het reactieveld aan. Dit kunt u eventueel ook anoniem invullen zodat uw naam nergens terugkomt.

Ziekte van Crohn

Ik ben de beheerder van de website Ziekte van Crohn symptomen en heb deze website gemaakt omdat de ziekte van Crohn helaas in ons leven aanwezig is. Het doel van deze website is om een vast informatiepunt te worden voor mensen met vragen over de ziekte van Crohn, de symptomen die erbij horen en hoe hiermee om te gaan.

One Comment

  1. Leven met Crohn als jong meisje is verre van aangenaam, weet Doinja dus maar al te goed. Daar probeert ze wel mee om te gaan, maar dat blijft lastig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *